10 Mayıs 2012 Perşembe

Düğün Hatıra - Anı Defteri


Bu çok özel gününüzü her zaman en ince ayrıntılarıyla hatırlamak istiyorsanız, düğününüzde yer alacak bir hatıra defteri size çok yardımcı olacaktır. Davetliler düğününüzden ayrılırken en taze ve en çoşkulu duygularıyla, o güne dair tüm hislerini sayfalara dökecek, size o gün belki de söyleme fırsatı bulamadıklarını yine bu sayfalarda söyleyeceklerdir.

     Bir düşünün, seneler sonra bu defteri açtığınızda, tüm sevenlerinizi bir kez daha anımsadığınızda ne kadar mutlu olacaksınız.


     Onların düğününüzle veya sizinle ilgili tüm duygu ve düşüncelerini hatırlayacaksınız. Hatta o yazılar size düğününüzle ilgili sizin bile hatırlayamadığınız ayrıntıları gözünüzün önüne getirecektir. Düğün için hazırlanan hatıra defterinize seneler sonra baktığınızda düğününüze kimlerin geldiğini hatırlayacaksınız. Tabi bu da seneler önce yaşanmış bir dostluğun yeniden canlanmasına sebep olacaktır. Aradan geçen süre ne kadar uzun olursa olsun hatıra defterinizden okuyacağınız her cümle sizi geçmişe götürecek ve eğlendirdiği kadar duygulandıracaktır.

     Hatıra defterinizi düğününüzün giriş kısmına koyabilirsiniz. Önemli olan görünür bir yerlerde olmasıdır. Defterinizi herhangi bir masanın üstüne veya kıyıda köşede bir yere koyarsanız bu görüşünte çirkin olacak ve davetlilerinizin hatıra defterine yazmaları açısından defter çekiciliğini yitirecektir.

     Düğününüzün giriş kısmında boy hizzasında bir kürsüyü hatıra defteriniz için ayırabilirsiniz. Unutmayın ki hatıra defterinin bulunduğu yerin önemi ve dışarıdan görünüşü içinde yazılanlar kadar önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder